Te huur: 1 of 2x slaapplaats Nijmeegse 4daagse 1 kamer

GERESERVEERD

LAST MINUTE :  1 KAMER VRIJ  voor 1 of 2 wandelaars voor de vierdaagse-week in Nijmegen. ( wegens annulering op 12 juli ) . 

De kamer is in een appartement is in de wijk Neerbosch-Oost in Nijmegen en groot genoeg voor 3 of 4 wandelaars. Twee kamers zijn nu gereserveerd voor 2 wandelaars. Ieder heeft een eigen kamer. 

Zoekt u 1 bed, dan heeft u ook een eigen kamer. Zoekt u samen 2 bedden, dan is dit mogelijk als u de kamer deelt.

Er is een slaapkamer met een 2-persoonsbed, een slaapkamer met een 1-persoonsbed en een slaapkamer met 2 goede opgemaakte matrassen. 

De bewoonster is in de vierdaagse periode niet aanwezig. Ik ben contactpersoon en aanwezig in Nijmegen vlakbij de Wedren. Ik help met sleutels, instructies in huis en waar verder nodig.

In de keuken zijn allerlei voorzieningen om zelf ontbijt lunch en diner te kunnen maken Een Supermarkt is op loopafstand. U kunt gebruik maken van Wifi, wasmachine, magnetron, oven, gasfornuis, koelkast, vriezer, koffiezetapparaat, waterkoker en uiteraard van de douche. Handdoeken en keukendoeken zijn aanwezig. Ook is er een ruim balkon. 

De Wedren is 4 kilometer vanaf het appartement en meerdere bushaltes zijn in de buurt, ook voor de extra vroege blarenpas-bus. NS station Nijmegen-Goffert is ook op loopafstand. 

Het appartement is op een rustige plek in de Nijmeegse wijk Neerbosch-Oost.

Eén nacht is 40 per persoon. Deelt u een kamer en of reserveert u een 5de of zesde nacht, dan krijgt u hierover nog korting. 

Er is nu wegens een annulering weer slaapkamer vrij voor 1 of desgewenst 2 personen per kamer. 

Heeft u interesse of vragen Bel me even op 06 14 55 64 88 . Of als u me een sms je of berichtje met uw nummer stuurt, dan bel ik u zo snel mogelijk terug. ( Whats-appen lukt niet naar mijn nummer alleen sms sen en bellen. )Kosten: Vraagprijs € 40,-Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


1 of 2x slaapplaats Nijmeegse 4daagse 1 kamer

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:12-07-2023 om 14:22u
Door:Silvia
Bekeken door: 235 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 2 vragen gesteld
Woonplaats:Nijmegen
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

Vraagprijs € 40,-
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2023. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.