Aangeboden: 4 slaapplaatsen 4 daagse (2×1 persoon 1x2 persoons

Beste Lopers 


Ik stel 4 slaaplaatsen beschikbaar( 1 is inmiddels gereserveerd) in de Gildekamp (woonwijk) Nijmegen. Dat is het stadsdeel Lindenholt. Het is een ruim hoekhuis met tuin en zeer rustig gelegen. Geen last van verkeer enz. Geen huisdieren en rookvrij. 

2x een eenpersoonsbed en 1x een  twee persoonsbed (ga zelf wel op een stretcher op zolder haha, want ook ik ben gewoon aanwezig) De slaapkamers hebben een tv en uiteraard gratis wifi. Maar ik hou van gezelligheid dus de woonkamer is zeker beschikbaar en indien gewenst ga ik naar zolder en geef u de mogelijkheid tot privacy. (Regen) douche en wc (1 op begaande en 1 op 1e verdieping) is uiteraard wel gedeeld.

Bus stopt zowat voor het huis en heeft een rechtstreekse verbinding met het centrum. Station Dukenburg is ook op loopafstand. Het centrum is 20 min fietsen evt.

Ik bied volpension aan, dwz ontbijt, evt lunchpakket, warme maaltijd en daarnaast schoon opgemaakte bedden en handdoeken. Meer wensen? Maak het ajb bespreekbaar. Wilt u liever buiten de deur eten? Geen probleem, alles is bespreekbaar, belangrijkste is u een fijn verblijf heeft.

Maandag 18 juli tot vrijdag 22 juli 2022 dus 4 nachten voor 250 pp.

Voor vragen mag u contact met mij opnemen en wie weet tot hoors en ziens! 

ahmjansen@hotmail.com (schijnt n foutmelding te komen, dus vandaar ik mn mailadres)Kosten: Vraagprijs € 62,50Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


4 slaapplaatsen 4 daagse (2×1 persoon 1x2 persoons

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:11-05-2022 om 22:25u
Door:Astrid Jansen
Bekeken door: 559 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 2 vragen gesteld
Woonplaats:Nijmegen
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

Vraagprijs € 62,50
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2023. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.