Te huur: 5x Slaapplaats Nijmeegse 4daagse in Nijmegen vierdaagse

GERESERVEERD

Te huur Zelfstandig appartement in Nijmegen voor de vierdaagse week.

Het appartement is in Nijmegen en groot genoeg voor 4 of 5 wandelaars. Er is een slaapkamer met een 2 persoonsbed,, een slaapkamer met een 1 persoonsbed en een slaapkamer met 2 goede (opgemaakte) matrassen. In de woonkamer is desgewenst genoeg ruimte voor nog 1 of 2 extra slaapplekken.

De bewoonster is in de vierdaagse periode niet aanwezig. Ik ben contactpersoon en aanwezig in Nijmegen vlakbij de Wedren. Ik help met sleutels, instructies in huis en waar verder nodig.

In de keuken zijn allerlei voorzieningen om zelf ontbijt lunch en diner te kunnen maken. Een Supermarkt is op loopafstand.

U kunt gebruik maken van Wifi, wasmachine, magnetron, oven, gasfornuis, koelkast, vriezer, koffiezetapparaat, waterkoker en uiteraard van de douche. Handdoeken en keukendoeken zijn aanwezig. Ook is er een ruim balkon.

De Vierdaagse START is 4 kilometer vanaf het appartement.  Meerdere bushaltes zijn in de buurt, ook voor de extra vroege blarenpas-bus. NS-station Nijmegen Goffert is ook op loopafstand.

Het appartement is op een rustige plek in de Nijmeegse wijk Neerbosch-Oost. 

Bij 5 personen en 4 nachten is de prijs per persoon € 30 - per nacht. Bij 4 personen en 4 nachten € 33 50 p.p.p.n. Meer of minder personen en/of meerdere nachten in overleg. Extra voorzieningen m.b.t. extra bedden en beddengoed ook in overleg.

Heeft u interesse of vragen ? Als u me een berichtje stuurt, dan antwoord ik zo snel als mogelijk. Het is handig als u ook uw telefoonnummer geeft, dan sms of bel ik u.



Kosten: Vraagprijs € 40,-



Meer info over deze advertentie.



Contact opnemen met deze adverteerder.



Doe een bod op dit object.


5x Slaapplaats Nijmeegse 4daagse in Nijmegen vierdaagse

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:30-06-2023 om 16:13u
Door:Silvia
Bekeken door: 405 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 8 vragen gesteld
Woonplaats:Nijmegen
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

Vraagprijs € 40,-
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2024. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.