Aangeboden: Aangeboden slaapplaats 2 personen

Wij bieden voor 2 personen (stel /echtpaar ) een slaapkamer met tweepersoonsbed met vol pension aan Er is een kamertje naast de slaapkamer waar een toilettafel en kledingkast staat Deze gehele derde verdieping is voor alleen gebruik Op de tweede verdieping is een gezamenlijk toilet en badkamer De bus ,op 1 minuut lopen,  rijdt in 20 minuten naar het centrum van Nijmegen. 

Ons hoekhuis bevindt zich in een rustige groene buurt .
Er is ook een ander echtpaar aanwezig . Zij gebruiken ook volpension. Goed verzorgd.!Kosten: Vraagprijs € 55,-Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Aangeboden slaapplaats 2 personen

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:09-06-2022 om 20:30u
Door:Trudy Glaap
Bekeken door: 473 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Beuningen
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

Vraagprijs € 55,-
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2023. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.