Te huur: Bovenwoning Molenhoek bij het station

Tijdens de Vierdaagse is mijn ruime bovenwoning van 75 vierkante meter beschikbaar, gelegen in het mooie bosrijke gebied van Molenhoek. Het gaat om een maisonnette met een eigen ingang en een balkon.

De woning biedt ruimte aan vier personen, maar met eigen meegebrachte spullen kunnen er zes personen verblijven. Er een volledig ingerichte slaapkamer. Daarnaast is er een ruime kamer waar ik twee matrassen neer kan leggen (geen gordijnen aanwezig). In de woonkamer kunnen eventueel nog twee mensen overnachten op een zelf meegenomen luchtbed of vergelijkbaar (gordijnen aanwezig). Ik zorg voor de handdoeken en voor vier personen aan beddengoed. 

Beschikbaar van maandag 15 juli tot en met zaterdag 20 juli. 

Het station Mook en Molenhoek ligt slechts op 10 minuten lopen van mijn huis. Vanaf daar heb je rechtstreeks verbinding naar Nijmegen Centraal waar je binnen 10 minuten bent. 



Kosten: Vraagprijs € 800,-



Contact opnemen met deze adverteerder.



Doe een bod op dit object.




Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:03-06-2024 om 11:48u
Door:Dali Janssen
Bekeken door: 152 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Molenhoek LB
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

Vraagprijs € 800,-
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2024. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.