Aangeboden: Slaapplaats tijden vierdaagse Nijmegen (2-6 pers)

Vierdaagse lopers opgelet Gedurende de Nijmeegse Wandelvierdaagse 15 tot 19 juli stellen wij ons gehele appartement ter beschikking aan twee tot zes wandelaars. Gelegen op 450 meter van de startlocatie en met drie balkonnetjes is het een perfecte locatie om na een dag lopen de beentjes omhoog te leggen en uit te rusten voor de volgende dag.

 Ons appartement is een maisonnette gelegen op de tweede en derde verdieping van het gebouw Het bevat twee slaapkamers. Op een van de slaapkamers staat een tweepersoons bed op de ander staat een eenvoudige slaapbank (kleine twijfelaar). Verder is er in de woonkamer eventueel plek om luchtbedden te leggen Aan weerszijden van het appartement kun je lekker buiten zitten in de zon of in de schaduw. Badkamer en toilet zijn gescheiden en er kan gebruik worden gemaakt van de wasmachine. Televisie en WiFi is aanwezig, daarnaast is er ook een chromecast waar je op kunt netflixen en een bleutoothspeaker om muziek te luisteren. 
In de prive kelder is ruimte om eventuele fietsen te stallen.

Over de huurprijs valt nog te onderhandelen, maar wij richten op 400 euro (totaal). Wilt u een dag eerder komen of een dag langer blijven kan dat in overleg. Bij interesse en of vragen kunt u contact met ons opnemen. Hopelijk tot snel!
Groetjes Anthony en KoKosten: Vraagprijs € 400,-Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Slaapplaats tijden vierdaagse Nijmegen (2-6 pers)

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:17-06-2019 om 13:39u
Door:Ko van Bakel
Bekeken door: 716 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 9 vragen gesteld
Woonplaats:Nijmegen
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

Vraagprijs € 400,-
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2021. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.