Aangeboden: Vierdaagse kamer

Hallo allemaal,

Wij zijn Randy Marianne en wij wonen samen met onze 2 kippen in Lent. De Wedren is op 15 minuten fietsen afstand maar je kunt ook de trein of bus naar de start nemen. Wij zorgen elke ochtend voor een ontbijt en je kunt ook lunch meenemen voor onderweg. We hopen je graag te ontvangen.

Je deelt het huis met ons en andere wandelaars. We hebben nog 1 grote slaapkamer beschikbaar met een 2 persoons bed en dakterras. Hier kunnen we een extra matras neerleggen dan kunnen er 3 personen slapen. De kosten zijn €120 voor de kamer inclusief beddengoed meerprijs als er 3 personen slapen handdoeken ontbijt en lunch to go. We kunnen schuiven in waar hoeveel bedden staan dus neem contact met ons op voor meer informatie.

Als je fietsen meeneemt die kun je gewoon in onze voor achtertuin plaatsen. De auto kun je voor de deur parkeren in de straat.

Groetjes en veel liefs van ons Randy en MarianneKosten: Vraagprijs € 120,-Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Vierdaagse kamer

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:15-06-2022 om 13:41u
Door:Marianne
Bekeken door: 538 bezoekers
Aantal vragen: Er is 1 vraag gesteld
Woonplaats:Lent
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

Vraagprijs € 120,-
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2023. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.