Te huur: Vierdaagse slaapplaatsen - masseur aanwezig!

Beste wandelaar


Tijdens de vierdaagse stellen wij de massagepraktijkruimte ter beschikking voor wandelaars. In de praktijk zijn 6 plekken beschikbaar en in de aangrenzende consultenkamer 1. De praktijkruimte staat achterin een zonnige tuin en heeft verwarming en wasbakje. Voor de badkamer en toilet kun je in huis terecht. Afhankelijk van het aantal wandelaars dat zich meldt dien je zelf een luchtbed of matras en beddengoed/handdoeken mee te nemen. Het ontbijt verzorgen wij voor je.  
De locatie is op 7 minuten loopafstand van het station. Er is een bushalte aan het eind van de straat, deze bus gaat naar het station. Je kunt gratis parkeren in de straat.
De gediplomeerde sportmasseur (www.massagenijmegen.nl) kun je elke wandeldag boeken, de prijs is niet inbegrepen (24 euro per 20 minuten). Dus een ontspannen nachtrust en geen spierpijn bij de start! 
Kosten 40 euro pp per nacht inclusief ontbijtKosten: Vraagprijs € 40,-Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Vierdaagse slaapplaatsen - masseur aanwezig!

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:22-01-2018 om 13:33u
Door:Amber
Bekeken door: 513 bezoekers
Aantal vragen: Er is 1 vraag gesteld
Woonplaats:Nijmegen
Locatie: Google Maps snapshot van Nijmegen

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

Vraagprijs € 40,-
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2018. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.