Te huur: Vierdaagse slaapplekken dichtbij de Wedren! | Nijm

Op zoek naar een comfortabele accommodatie tijdens de Vierdaagse week in Nijmegen-Oost op loopafstand van de Wedren?

Mijn appartement in Nijmegen-Oost (Tooropstraat) is beschikbaar voor wandelaars die op zoek zijn naar een geweldige locatie op loopafstand van het startpunt op de Wedren. Het appartement biedt verschillende voorzieningen op loopafstand, waaronder supermarkten (Coop 170 meter, AH Daalseweg 350 meter) restaurants en bars.

Het bovenappartement is volledig gemeubileerd en heeft een slaapkamer (2-persoonsbed), douche & toilet, een woonkamer en een keuken met gasfornuis, oven en koelkast. Ook is er een wasmachine en een Delonghi koffiemachine (bonen) ter beschikking. Daarnaast is er ook een fijn balkon in de achtertuin.

Eventueel kunnen er 4 personen in het appartement (wanneer men besluit 2 matrassen in de woonkamer te plaatsen) Tegen een meerprijs van €50,-.

Reserveer hem nu en geniet van een comfortabel verblijf tijdens de Vierdaagse week in Nijmegen! Interesse? Stuur mij een mail of berichtje.

Vraagprijs per nacht: €150



Kosten: N.o.t.k. € 150,-



Contact opnemen met deze adverteerder.



Doe een bod op dit object.


Vierdaagse slaapplekken dichtbij de Wedren! | Nijm

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:03-05-2023 om 14:13u
Door:Basil
Bekeken door: 441 bezoekers
Aantal vragen: Er is 1 vraag gesteld
Woonplaats:Nijmegen
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k. € 150,-
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2024. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.