Te huur: Zelfst Appartement in Nijmegen - 4x slaapplaats 4daagse

GERESERVEERD

In NIJMEGEN : Zelfstandig appartement voor wandelaars van de Nijmeegse 4daagse.


Het appartement is groot genoeg voor 4 wandelaars. Er is een slaapkamer met een 2-persoonsbed, een slaapkamer met een 1-persoonsbed en een slaapkamer met 2 goede (opgemaakte) matrassen. In de woonkamer is desgewenst genoeg ruimte voor nog 1 of 2 slaapplaats-en.

De bewoonster is in de vierdaagse periode niet aanwezig. Ik ben contactpersoon en aanwezig in Nijmegen, dichtbij de Wedren. Ik zorg voor sleutels, instructies en hulp. In de keuken zijn allerlei voorzieningen om zelf ontbijt, (meeneem-) lunch en diner te kunnen maken. 

Een supermarkt is op loopafstand. De Wedren is 4 kilometer van het appartement en meerdere bushaltes zijn in de buurt, ook voor de extra vroege blarenpas-bus. NS-station Nijmegen Goffert is ook op loopafstand. Het appartement is op een rustige plek in de Nijmeegse wijk Neerbosch-Oost. 

Bij 4 nachten met 4 personen is de totaalprijs € 540 voor het gehele appartement. Per persoon is dat bij 4 personen dus €110. Bij meer personen en of meerdere nachten € 12,50 extra p.p.p.n. Extra voorzieningen bij 1 of 2 extra bedden in overleg. 

Als u me een berichtje met uw telefoonnummer stuurt dan bel ik u zo snel mogelijk terug. Veel wandelplezier !Kosten: Vraagprijs € 540,-Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Zelfst Appartement in Nijmegen - 4x slaapplaats 4daagse

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:27-06-2023 om 19:48u
Door:Silvia
Bekeken door: 219 bezoekers
Aantal vragen: Er is 1 vraag gesteld
Woonplaats:Nijmegen
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

Vraagprijs € 540,-
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2023. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.